avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vârsta de pensionare pentru handicap accentuat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vârsta de pensionare pentru handicap accentuat

Am grad de handicap accentuat permanent în urmă unei operații pe inimă pentru înlocuirea valvei pe aorta, operație făcută în 2011. Diagnosticul meu "stenoza aortica congenitala,insuficiență respiratorie cardiacă grd 3/4" este pus din 1995 cand in urma unei duble pneumonii mi-a fost descoperită această boală congenitala (din nastere). Am 29 ani vechime (31 dacă punem și armata,pe timpul Revoluției în București,17
ani cu grup 2 ),si as vrea sa stiu daca ma incadrez in OUG la cei 10 ani scazuti. Multumesc frumos.
Ultima modificare: Marți, 3 Decembrie 2019
Marian Florea, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 19:48, 3 Decembrie 2019
Nu vă încadrați la reducerea de 10 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie handicap gigel9105 gigel9105 Buna! Am si eu o mica problema legata de o indemnizatie de handicap(pensie). Uitati cum sta treaba: Acum 3 ani am fost operat pe cord la fundeni(o pielita ... (vezi toată discuția)
Incadrare in grad de handicap, insuficienta cardiaca clasa iii nyha eagle_free eagle_free Buna seara. Tatal meu este bolnav cardiac de peste 10 ani si il cheama Nichita Fedot, Sarichioi, jud. Tulcea. In ultimii ani boala a avansat pana la ... (vezi toată discuția)
Dupa 9 ani de incadrare in gradul 2 de handicap (accentuat) am fost schimbat la gradul 3 (mediu) OvidyuNicu OvidyuNicu Popa N. nascut pe data 31.05.1990 (Galati) cu diagnosticul de Stenoza Valvulara Pulmonara Congenitala, cod boala Q22 si Q23. - La varsta de 7 ani am suferit ... (vezi toată discuția)