avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie maternitate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie maternitate

Buna ziua. Urmează să intru in concediu prenatal dar la actualul loc de muncă am 4 luni lucrate. Inainte de aceste luni am avut o întrerupere de o luna și jumătate. Întrebarea mea este cum se va face calculul indemnizației de maternitate? In 12 luni, doar o luna jum nu am lucrat. Ce documente tb să aduc la actualul angajator ca sa-mi poată calcula indemnizația corect? Se ia în calcul și venitul din cele 2 luni dinaintea întreruperii? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:52, 4 Decembrie 2019
Va trebuie adeverinta cu veniturile realizate de la ultimul angajator , dinainte de intrerupere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Baza de calcul a indemnizatiei pentru concediul de maternitate nico978 nico978 buna ziua, sunt insarcinata in 34 de saptamani si ar trebui sa intru in concediu prenatal.sunt in somaj de la data de 01.11.2010.cum mi se calculeaza ... (vezi toată discuția)
Drepturi concediu prenatal MihaiMa MihaiMa Buna seara, Sunt angajata cu contract pe perioada determinata care expira la data de 11 ianuarie 2012 si sunt insarcinata in 7 luni. Conform legii, as putea ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere copil si prenatalul Piccolina83 Piccolina83 Buna ziua, as vrea sa stiu cum se face calculul pt indemnizatia de crestere copil, cu noua lege, in conditiile in care as intra in concediu de risc sarcina ... (vezi toată discuția)