avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Carnet de legitimare
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Carnet de legitimare

Buna ziua.Fostul sot ia facut baiatului nostru un carnet de legitimare(Fotbal) insa am fost surprinsa sa vad ca in dreptul numelui mamei este trecut un alt nume.Este corect asa ceva?Cand sa depus cererea sa completat de pe certificatul de nastere,chiar se poate trece asa orice nume?Pot face ceva in privinta asta ?
Cel mai recent răspuns: Zega , utilizator 13:44, 5 Decembrie 2019
Buna ziua,
Puteti merge la acel club si depune o sesizare...
Ok

Ionut.ion a scris:

Buna ziua,
Puteti merge la acel club si depune o sesizare...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recunoasterea divortului din spania helena71 helena71 buna ziua ,am divortat in spania si am mers cu sentinta de divort tradusa si legalizata in romania la primaria din comuna unde a avut loc casatoria , acolo ... (vezi toată discuția)
Nu mai vreau sa iau numele viitorului sot idi_80 idi_80 Peste cateva zile urmeaza sa ma casatoresc. Am depus deja actele la Oficiul pentru casatorii, acolo am avut surpriza sa constat ca nu pot sa-mi pastrez numele ... (vezi toată discuția)
Tagada paternitati Gainariu Ionela Gainariu Ionela Buna seara!Am fost in proces tagada paternitati am schimbat certificatul copilului dar in rubrica mamei a ramas numele fostului meu sot,as dori in rubrica ... (vezi toată discuția)