avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Anulare decizie concediere disciplinara. Revocare de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Anulare decizie concediere disciplinara. Revocare de catre angajator

Buna ziua, unui salariat care nu s-a prezentat in data de 5.11.2019 la convocarea pentru cercetarea prealabila i s-a desfacut disciplinar contractul de munca incepand cu data de 6.11.2019. Convocarea a fost trimisa prin posta cu confirmare de primire si a fost primita abia in data de 10.11.2019 de catre sotia angajatului concediat. In acest caz decizia de concediere poate fi anulata in instanta? Societatea poate revoca decizia dupa ce a fost comunicata angajatului?
Cel mai recent răspuns: zpavel_alia , utilizator 13:35, 6 Decembrie 2019
Multumesc frumos!
acum am inteles in mod complet speta. primirea convocarii dupa data la care angajatul trebuia sa fie audiat, reprezinta un motiv justificat si suficient de contestare a deciziei, decizia nefiind legala.

mihaipavel a scris:

Angajatul a primit convocarea DUPA data la care ar fi trebuit audiat, si totusi i s-a desfacut contractul de munca. Este legala decizia?

Ultima modificare: Joi, 5 Decembrie 2019
Cabinet de Avocat - Oancea Jasmine, Avocat
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie=decizie de concediere???????/ dorin.brezoi dorin.brezoi Buna ziua , va rog sa ma ajutati daca puteti cu o informatie,mi-am dat demisia pe data de 08.10 am primit o convocare ptr o ancheta interna in aceiasi zi , ... (vezi toată discuția)
ajutor decizia de concediere disciplinara taspe27 taspe27 daca trec 2 ani si tu tot nu ai primit nici cu executor ,nu ai semnat nimic, am termen sa schimb art din decizia de concediere disciplinara ?din momentul in ... (vezi toată discuția)
Termen convocare cercetare disciplinara pati pati Buna ziua Va supun atentiei urmatoarea speta: Un angajat primeste pe 30.01.2012 decizie de suspendare a contractului individual de munca iar pe 09.02.2012 ... (vezi toată discuția)