avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Acte de divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Acte de divort

Bună ziua dacă acum o luna am divorțat și încă nu am primit sentința se mai poate anula divorț? Mulțumesc aștept rasp
Buna ziua,

Articolul 925 alin.1 din Codul de procedura civila

'Soții se pot împăca în tot cursul judecății, chiar dacă nu au fost plătite taxele de timbru. În acest caz, instanța va lua act de împăcare și va dispune, prin hotărâre definitivă, închiderea dosarului, precum și restituirea taxelor de timbru, dacă au fost achitate."

Formulati apel si apoi solicitati instantei sa ia act de impacarea partilor.
Ultima modificare: Joi, 5 Decembrie 2019
Cabinet Avocat - Ciurea Cristina, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divorț Ioleta Ioleta Bună ziua este adevărat ca exista un termen în care se poate anula divorț și dacă Da care este acesta?? \" (vezi toată discuția)
Cum se anuleaza o hotarare de divort ChristianM ChristianM Am divortat de sotie pe 21 februarie a.c.; inca nu am primit nici unul dintre noi sentinta, pe care insa am consultat-o pe sit-ul internet al judecatoriei. ... (vezi toată discuția)
Divort sau nu? annabella04 annabella04 Daca s-a desfacut o casatorie din culpa comuna, ea fiind obligata sa revina la numele de fata. Definitiva, in noiembrie anul trecut. Iar in martie anul acesta, ... (vezi toată discuția)