avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident

Bună seara, de 2 zile am făcut accident cu mașina firmei din cauza șoselei necurățate, am derapat și am sărit în șanț. Mașina din ce mi s-a spus de la service nu mai poate fi reparata deoarece s-a îndoit șina de la ușa culisanta (este vorba despre un caddy). Acum șefa vrea sa ii cumpăr eu alta mașină. Niște sfaturi m-ar ajuta, mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 08:25, 6 Decembrie 2019
Buna ziua,
Daca dvs. sunteti vinovat de producerea accidentului, nu ati adaptat viteza de deplasare la conditiile drumului, cred ca patroana o sa va cheme in instanta pentru a recupara paguba, daca amiabil nu va intelegeti.
Dvs. puteti chema in solidar administratorul drumului, daca considerati ca datorita faptului ca drumul nu a fost curatat, dvs. ati derapat.
Politia pe cine a gasit vinovat?
Nu ar strica sa discutati cu un avocat daca patroana o sa va cheme in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tragerea la raspundere a administratorului drumului pentru un accident datorat poleiului adriansp adriansp Buna ziua.Ce demersuri trebuie facute in speranta recuperarii prejudiciului unui accident fara victime cauzat de un drum cu polei/mazga?detin dovada video, nu ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala - amenda pentru neadaptarea vitezei la conditiile de drum dia_marius dia_marius Salut,dati-mi si mie va rog un formular de contestatie pt o amenda,am lovit un caine cu masina,m-am dus la politie dupa dovada pt faptul ca mi-am spart bara si ... (vezi toată discuția)
Vinovat sau nu? catalin d. catalin d. buna ziua! ma deplasam pe soseaua principala dintr-o localitate rurala, cu intentia sa opresc la un magazin ce se afla pe partea opusa sensului de mers. ajuns ... (vezi toată discuția)