avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Carti de identitate, acte de stare ... carte de identitate romana
Discuție deschisă în Carti de identitate, acte de stare civila, pasapoarte, vize

carte de identitate romana

buna ziua .
copil 18 ani nascut in italia cu cetatean italian .mama romanca nu reusesc sa fac carte de identitate sau permis de sedere in Romania
legea ma obliga sa transcriu certificatul italian in romana cu conditia sa accept in instanta sa vina fostul meu sot sa nu recunoasca copilul .
a fost conceput pe o perioada cand eram casa torita cu alt sot.
copilul are propietato in romania un contract de munca un Nif .un nr de asigurare medicala..un cont curent bancar si sint refuzata totusi sa solicit un act de identitate cu cnp .
ajutati.ma sa rezolv problema
multumesc Doina
Cel mai recent răspuns: doinaamo , utilizator 11:19, 6 Decembrie 2019
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Paternitate C.Fabyola C.Fabyola Sunt romanca si sunt casatorita cu un cetatean italian, casatoria noasta a fost dor pt a obtine permisul de sedere in Italia ,nu am ... (vezi toată discuția)
Cetațenia romana minor 14 ani Claudiu Iordache Claudiu Iordache Care sunt pasii de urmat pentru obtinerea cetateniei romane si pentru eliberarea carti de identitate pentru un minor de 14 ani nascut in italia, cu mama ... (vezi toată discuția)
Este adevărat că nu îmi pot deschide cont curent în italia cu ci din românia? RaduDoru82 RaduDoru82 Bună..vreau să îmi deschid un cont curent în Italia(card bancar)pe care să îmi primesc lunar salariul.La bancă mi-au spus că nu îmi pot deschide un ... (vezi toată discuția)