avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Taxe restante
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Taxe restante

După o vizită la primărie functionarele de la taxe si impozite imi spun ca am restanțe din anul 2016 la terenuri și mașini deținute de bunicul meu. Fost veteran de război mort din 2018. Înarmat azi cu chitanțe am fost sa imi clarific situația. Nu mică mi-a fost mirarea sa aflu ca pe 2018 am de plata o sumă cu 2 de zero. Si ca am 4 (patru) poziții deschise la taxe si impozite.!???? Una impreuna cu bunicul și cu tatăl (ambii decedați),una cu soția, și două doar pe mine.Intotdeauna cand plateam dadeam buletinul si iimi calculau cat am de plata.Ținând cont că am fost mereu bun platnic ,iar restanța ce o am este produsă de o eroare a funcționarilor care nu mi-au spus cat am de plata ,exista vreo sansa de a nu plati restanța respectiva? Sau dacă nu o sa o plătesc ce pot păți? Țin să precizez că tot ce am avut de achitat primăriei am făcut-o în toți anii înainte de 31 martie ,asta in condițiile în care onor primăria nu mi-a trimis niciodată scrisoarea in care sa imi spuna cât am de plata.
Va multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 6 Decembrie 2019
Hubarel, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:11, 6 Decembrie 2019
Varianta sa nu fiti obligat sa achitati restanta o poate reprezenta numai hotararea judecatoreasca definitiva

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire impozit sotie veteran de razboi c_floricik2006 c_floricik2006 Buna seara, bunica mea, vaduza de veteran de razboi s-a trezit de la primarie cu o citatie cum ca are de plata cateva sute de lei restante pentru impozit pe ... (vezi toată discuția)
Impozit pe teren datorat de vaduva de veteran de razboi crysenc crysenc Buna ziua, Am si eu o intrebare - sper ca am nimerit bine categoria din forum, daca nu, poate ma puteti indruma - o persoana, vaduva a unui veteran de ... (vezi toată discuția)
Drepturi ale veteranilor de razboi danutza_mihai danutza_mihai Buna ziua. As avea si eu o nelamurire. Prietenul meu vrea sa-si inscrie masina in judetul Galati, pe numele bunicului sau, veteran de razboi, dar , la primarie ... (vezi toată discuția)