avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1328 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare

contabil in invatamant pensionata la limita de varsta. lucreaza in continuare tot in invatamant ca detasata. Mai are dreptul de a lucra in continuare conform celor declarate de catre noul ministru al muncii Alexandru Violeta ?
Ultima modificare: Duminică, 8 Decembrie 2019
ana cornelia, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:33, 8 Decembrie 2019
Da ,mai are dreptul pana la aparitia unei legislatii in acest sens .... dupa vom vedea.
Ultima modificare: Duminică, 8 Decembrie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa procedez legal in cazul unui cim pentru proaspat pensionar? drg75 drg75 Pentru inceput vreau sa descriu cadrul in care se desfasoara actiunea... In anul 2006, recunosc cinstit ca fara sa cunosc legislatia muncii de la vremea ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! sunt femeie, născută la data de 01.02.1960, lucrez ... simona.nitu00@yahoo.com simona.nitu00@yahoo.com Bună ziua! Sunt femeie, născută la data de 01.02.1960, lucrez in invatamant, am primit aprobarea ISJ pentru pensionare la limita de varsta in timpul ... (vezi toată discuția)
Munca dupa indeplinirea varstei de pensionare koeni koeni O cunostinta lucreaza intr-o unitate de invatamant ca personal nedidactic. In ianuarie a implinit varsta de pensionare si a depus dosarul pentru pensie. I-si ... (vezi toată discuția)