Buna ziua. Urmează să vând o mașină nefuncțională pentru dezmembrări-sunt proprietar in acte. Cine cumpără mașina o vrea pentru dezmembrări și nu vrea nici un act de la mașina. Întrebarea mea este cum pot radia mașina și de la poliție și să pot scoate fiscalul. Îmi cer scuze daca am postat in forumul greșit.
Este necesar un contract de vanzare - cumparare altfel veti ramane in continuare proprietar al acelui vechicul si implict responsabil pentru plata taxelor si/sau impozitelor.
Faptul ca cel care il cumpara il va lua pentru dezmembrari nu are relevanta pentru dvs.
Il puteti vinde, in baza unui contract de vanzare-cumparare, si cu acesta mergeti la primarie sa il scoata* de la impozit.
Cumparatorul nu este obligat sa-l declare la impozit daca nu-l mai foloseste.
Pentru solutionare ,incheiati contract de vanzare cumparare auto, in baza caruia urmeaza sa solicitati radierea auto de la autoritatea fiscala teritoriala
Radiere auto
Ionut_Gabriel
Buna ziua. In urma cu 4 ani,am primiti in custodie o masina de la matusa mea.La aproximativ 6 luni,am cazut de comun acord ca eu sa o dezmembrez ( era un ... (vezi toată discuția)