avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Proces castigat - recuperarea amenzii
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Proces castigat - recuperarea amenzii

Buna ziua,

Recent am castigat un proces impotriva Inspectoratului de politie Timis, legat de suspendarea permisului. Momentan sunt in faza in care ei pot sa faca apel.

Ideea e ca eu am platit amenda, dar chitanta nu am atasat-o la dosar.

Cum as putea sa recuperez amenda platita? Din cate am inteles de la cineva, odata ce primesc sentinta definitiva si irevocabila, ma pot duce la primarie cu chitanta si sentinta, si banii mi se vor baga la impozit. Este adevarat?
Ultima modificare: Luni, 9 Decembrie 2019
emipop2892, utilizator
Da, ulterior solicitati suma de bani de la DITL.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare plata amenda elka-co elka-co Buna ziua. Am formulat plangere impotriva unui proces verbal contraventional, plangere care a fost admisa. Intrebarea este : ce trebuie sa fac pentru ... (vezi toată discuția)
Instiintare retinere permis ...uitata ??? jakjak jakjak In ianuarie 2007 am facut recurs la un P.V intocmit de Pol.Romana in care imi pierdeam dreptul de a conduce pe drumurile publice timp de 30 zilesi bineinteles ... (vezi toată discuția)
Nelamurire amenda data de politia rutiera si platita la finante publice cristina_banu cristina_banu Buna ziua In urma unui accident auto in care eu nu eram vinovata politia rutiera m-a sanctionat pe mine in loc pe individul care era vinovat.Mi s-a ... (vezi toată discuția)