avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pfa Hand made
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pfa Hand made

Se poate deschide alt pfa cu codul caen handmade, cu sediul in Brasov, specific daca mai are un alt pfa deschis in Sebes Alba pe norma de venit cu caen 6203 deschis in iulie 2019, Ultima factura de prestare servicii it este in decembrie cu incasare in februarie. Cand pot inchide acest pfa si unde? La registrul comertului in Alba?
Ultima modificare: Luni, 9 Decembrie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Schiau , Contabil 11:18, 12 Decembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu e nevoie sa-l inchideti pe acel pfa pe care-l aveti ci doar sa mai adaugati un cod caen si sa continuati activitatea pe sistemul de impozitare normal, nu pe norma de venit. Mergeti in primele zile ale lunii ianuarie 2020 la registrul comertului in Alba.
Daca tineti neaparat sa-l inchideti (dar chiar nu are rost), o puteti face dupa data incasarii ultimei facturi la registrul comertului in Alba
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu e nevoie sa-l inchideti pe acel pfa pe care-l aveti ci doar sa mai adaugati un cod caen si sa continuati activitatea pe sistemul de impozitare normal, nu pe norma de venit. Mergeti in primele zile ale lunii ianuarie 2020 la registrul comertului in Alba.
Daca tineti neaparat sa-l inchideti (dar chiar nu are rost), o puteti face dupa data incasarii ultimei facturi la registrul comertului in Alba
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa norma - a disparut caen alexbejan alexbejan Spre surprinderea mea am observat ca acum in Galati a disparut codul caen 6202 de la norma de venit insa sunt 5829,6201,6203, 6209,6311,6312 Ce s-a ... (vezi toată discuția)
Pfa pentru lucru manual crosetafermecata crosetafermecata Buna ziua... ce implica un PFA ptr crosetat? am nevoie de curs, de certificare? cat ma costa sa deschid un PFA si imi trebuie contabil? daca nu deschid nimic ... (vezi toată discuția)
Pfa cu norma fixa de venit pentru servicii it ClaudiuCovaci ClaudiuCovaci Se poate deschide un PFA cu norma fixa de venit pentru servicii IT (cod caen 6201, 6202, 6203, 6209) daca nu am studii in domeniu dar am un curs de 6 luni in ... (vezi toată discuția)