avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Termen declarație ieșire din țară minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Termen declarație ieșire din țară minor

Buna ziua. Pe ce perioada de timp se face o procura pentru minor pentru iesire din tara? Stiam ceva de 1 an sau 3....Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 10:37, 10 Decembrie 2019
Pentru perioada cat minorul este insotit in afara tarii.
De regulă pt 3 ani!
Multumesc!
Depinde cine pentru cine face acea procură.
Dacă există înţelegere şi încredere, se poate face procură pentru 3 ani.Dacă doriţi să plecaţi în vacanţă sau ocazional peste graniţă cu minorii şi celălalt părinte se opune, se poate face doar punctual, pentru fiecare ieşire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura iesire din tara fiind minor darrio darrio Buna ziua.Vreau sa stiu ce se intampla daca,minor fiind,ma intorc in tara dupa 2 luni in loc de doua saptamani.Asa cum scrie in procura de la notar.Mentionez ... (vezi toată discuția)
Intrarea in tara cu un copil minor claudiaairizer claudiaairizer buna sunt plecata din tara impreuna cu copilul meu si voi veni in tara dar fara copil peste cateva zile urmand ca copilul sa-mi fie adus in tara cu parintii ... (vezi toată discuția)
Declaratie iesire minor din tara, termen de valabilitate ContSters340125 ContSters340125 Buna ziua, In legatura cu Legea nr. 169 din 30.09.2016 in care se aduc modificari in ceea ce priveste iesirea minorilor din tara, am o nedumerire. Am ... (vezi toată discuția)