avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... cont de card
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

cont de card

buna seara
am o intrebare in legatura cu inchiderea unui cont de card pe care vreau s-al inchid si am fost la banca si nu vor s-al inchida motivand ca am datorii la finante
este vreo lege care sa conditioneze ?
contul de card nu a mai fost alimentat si pe deasupra este si expirat ,va rog sa-mi spuneti cei de facut
multumesc
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 20:13, 9 Decembrie 2019
Nu există o astfel de lege care să condiționeze închiderea contului.
Faceți o cerere către bancă prin care cereți închiderea contului curent, și o depuneți cu nr. de înregistrare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card de cumparaturi emis fara semnatura mariusd27 mariusd27 Buna ziua Acum aproximativ o luna, ma trezesc cu un SMS din partea bancii unde am cardul de salarii, cum ca \"Extrasul aferent cardului tau de credit X a ... (vezi toată discuția)
Despre carduri alexi alexi Am o nelamurire: in 2005,fiind in somaj, agentia de somaj mi-a facut un card pe care mi s-a virat indemnizatia de somaj. In 2007 cand m-am angajat, unitatea in ... (vezi toată discuția)
Introdus in baza de date ca rau platnic abrudandanioan2007 abrudandanioan2007 buna ziua .am o problema legata cu un card de salarii!am fost angajat intr-o firma,in care se folosea cardul ca obtinerea salariului.dupa plecarea mea din ... (vezi toată discuția)