avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare datorie persoana fizica
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare datorie persoana fizica

Buna ziua,
Ce șanse as avea in instanță sa recuperez o datorie mai veche. Am girat un prieten, care ulterior nu a mai achitat creditul. Pentru ca el a ramas fara loc de muncă in perioada respectiva a început procedura executorie asupra veniturilor mele. Atunci l.am imprumutat cu toată suma de bani pentru a inchide datoria 11000 lei(5000 lei chitanta este pe numele meu achitata la executor si diferența de bani am chitanta pe numele lui, achitata la IFN) . La început mi.a achitat in contul personal aproximativ 3000 lei, dupa care a invocat probleme personale si nu am mai primit nimic. Mentionez ca ultima incasare am avut.o de la sora lui in anul 2016.
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 09:36, 11 Decembrie 2019
Ayentie sporita la termenul general de prescriere drept de executare debite care este de 3 ani
Intr-adevar trebuie vazut termenul de prescriptie si daca a fost intrerupt. Incercati sa apelati la ajutor de specialitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita dori7 dori7 Cum pot contesta o executare silita intervenita in urma neachitarii integral a unui imprumut la provident? Multumesc! (vezi toată discuția)
Executare silită fără înștiințare. e legal să fii executat în acest mod? MaryanMM MaryanMM Buna ziua. Astazi am primit o decizie de executare silita pt o datorie mai veche. Nu au trimis niciun preaviz. Au dreptul sa te execute silit fara sa te ... (vezi toată discuția)
Prescriere credit cu ipoteca Aurelian22 Aurelian22 Bună ziua. Vă rog dati-mi si mie un sfat în urmatoarea speță: Locuiesc în Buzău într-un apartament cumpărat de părinții mei (ei sunt ... (vezi toată discuția)