avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Arhiva Maternitatii Caritas
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Arhiva Maternitatii Caritas

Am nevoie de copia fisei de externare a copilului nascut in sept.2004 la Spitalul - maternitatea Caritas din Bucuresti, sect.3. Unde si cui /carei institutii adresez cererea?
Cel mai recent răspuns: Dacos , utilizator 15:45, 27 Octombrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cererea se adreseaza spitalului/ maternitatii in scris, cu nr. de inregistrare/ data. Cererea se poate trimite prin posta cu confirmare de primire.
acest răspuns util
În 2011, spitalul s-a închis.

Incercati la Primaria Municipiului București... intrucat in 2010 s-a transferat de la ministerul sănătății în subordinea Consiliului General al Municipiului București.
Ultima modificare: Miercuri, 11 Decembrie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Va multumesc frumos. Asa voi face.
acest răspuns util
Buna ziua!
Doamna Savoiu ati rezolvat ceva? Si eu as fi interesat de obtinerea unui act asemanator dar din 1973,
Buna ziua,
Da, am cerut pe emai si am ridicat copia actelor de la sediul Administratiei Spitalelor si Serviciilor Bucuresti (ASSMB), aglat in Piata Unirii, vizavi de Horoscop. Obtineti informatii actualizate despre cum sa procedati sunand la tel.0213101059

Dacos a scris:

Buna ziua!
Doamna Savoiu ati rezolvat ceva? Si eu as fi interesat de obtinerea unui act asemanator dar din 1973,

Alte discuții în legătură

Arhiva documente medicale joe17 joe17 Va cer ajutorul intr-o problema .. Care este [b]termenul legal de pastrare in arhiva proprie a unei unitati sanitare, a documentelor medicale[/b] ? Eu am ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, Știe cumva cineva unde se află arhiva pentru fosta ... DianaMARGA3 DianaMARGA3 Bună ziua, Știe cumva cineva unde se află arhiva pentru fosta I.T.S.A.I.A București care ulterior a devenit Agrotransport București? Mulțumesc ... (vezi toată discuția)
Arhive carti de munca cirnu72 cirnu72 Buna ziua,locatia arhivei IMEB de unde pot scoate o adeverinta cu grupa de munca ? (vezi toată discuția)