avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Arhiva Maternitatii Caritas
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Arhiva Maternitatii Caritas

Am nevoie de copia fisei de externare a copilului nascut in sept.2004 la Spitalul - maternitatea Caritas din Bucuresti, sect.3. Unde si cui /carei institutii adresez cererea?
Cel mai recent răspuns: Dacos , utilizator 15:45, 27 Octombrie 2024
Va mulțumesc foarte mult, doamnă.
Un An Nou mai bun și multă sănătate.

Savoiu Camelia a scris:

Buna ziua,
Da, am cerut pe emai si am ridicat copia actelor de la sediul Administratiei Spitalelor si Serviciilor Bucuresti (ASSMB), aglat in Piata Unirii, vizavi de Horoscop. Obtineti informatii actualizate despre cum sa procedati sunand la tel.0213101059

Dacos a scris:

Buna ziua!
Doamna Savoiu ati rezolvat ceva? Si eu as fi interesat de obtinerea unui act asemanator dar din 1973,

Da am obtinut informatiile solicitate, prompt, in mai putin de 30 de zile. Am fost foarte multumita de sfaturile primite si de serviciile ASSMB.
Buna seara! Dumneavoastra ati reusit? Doresc si eu un astfel de document (pentru anul 1987) din arhiva si voiam sa stiu daca ati intampinat greutati, cerad un document mai vechi ca doamna de mai sus?
Multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Octombrie 2024
BiBiBiBiBiBi, utilizator
Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti - intrebati la ei
[ link extern ]
Buna seara! Da, am avut un raspuns din partea ASSMB dar, din pacate, negativ. Arhiva nu s-a pastrat in totalitate.

BiBiBiBiBiBi a scris:

Buna seara! Dumneavoastra ati reusit? Doresc si eu un astfel de document (pentru anul 1987) din arhiva si voiam sa stiu daca ati intampinat greutati, cerad un document mai vechi ca doamna de mai sus?
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum aflu ora nasterii?buna ziua tuturor! am o problema care ar putea parea putin mai ... Florentina Coman Florentina Coman Buna ziua tuturor! Am o problema care ar putea parea putin mai importanta fata de altele dar pentru mine este esential sa aflu ora la care m-am nascut! Din ... (vezi toată discuția)
Arhiva documente medicale joe17 joe17 Va cer ajutorul intr-o problema .. Care este [b]termenul legal de pastrare in arhiva proprie a unei unitati sanitare, a documentelor medicale[/b] ? Eu am ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, Știe cumva cineva unde se află arhiva pentru fosta ... DianaMARGA3 DianaMARGA3 Bună ziua, Știe cumva cineva unde se află arhiva pentru fosta I.T.S.A.I.A București care ulterior a devenit Agrotransport București? Mulțumesc ... (vezi toată discuția)