avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Refuz cooperativa de credit de a elibera sume de bani ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Refuz cooperativa de credit de a elibera sume de bani din conturi pj

Buna ziua,

Am un cont de garantii de buna executie deschis la o cooperativa de credit care era valabil pana in 2010.In urma intelegerii cu beneficiarul am convenit reducerea perioadei de garantie de buna executie si eliberarea sumelor retinute ca garantie, incheind in acest sens o tranzactie, pe care am prezentat-o bancii pentru eliberarea sumelor.Numai ca cei de la banca au refuzat eliberarea sumelor pe motiv ca ei au plasat banii in depozite pana in 2010, deoarece ei atat stiau ca este perioada de garantie de buna executie.

Nu cunosc legislatia din domeniul bancar si nu stiu unde sa ma adresez pentru incalcarea drepturilor societatii mele in calitate de client al bancii.
Va rog daca puteti sa ma ajutati cu o idee, un sfat.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: melyse01 , utilizator 09:28, 15 Ianuarie 2010
Faceti notificare in scris privind eliberarea garantiei. Daca cel care a depus garantia a notificat banca sa o returneze nu exista alta norma care sa prevada contrariul. Returnarea garantiei este privilegiul firmei care a dispus constituirea ei si nu a bancii care face doar oficiul de a gestiona suma de bani.
Multumesc pt sfat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am fost la banca transilvania agenția din calea ... Ilenutza78 Ilenutza78 Bună ziua! Am fost la Banca Transilvania agenția din Calea Dorobanților în data de 3 decembrie și am prezentat adeverința de la serviciu.Au xeroxat -o ... (vezi toată discuția)
Virarea intregului salariu de catre banca pentru o poprire anaf NicoletaLG NicoletaLG Buna ziua, Va rog sa imi spuneti ce se poate face daca pentru o poprire de la anaf, banca unde este incasat salariul a virat intreaga suma si nu o treime ... (vezi toată discuția)
Am cumpărat marfă din china dar coletul a avut adresa de livrare incorectă și a fost returnat. ce post să fac, pentru că nu vor să-mi restituie banii? maria mina maria mina Buna seara, am trimis pe data de 23.10.2017 suma de 1815$ spre o firma din china ( cu care am mai colaborat) iar coletul care a ajuns avea detalii incorecte ... (vezi toată discuția)