avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... SUCCESIUNE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

SUCCESIUNE

AM VRUT SA FACEM SUCCESIUNEA , EU SI SORA MEA SI AM DESCOPERIT CA MAMA MEA INAINTE DE A DECEDA SI-A VANDUT PARTEA EI SURORII MELE. CUM SE REZOLVA ASTA ?
Cel mai recent răspuns: Cabinet Avocat Salageanu Elena , Avocat 18:17, 4 Decembrie 2009
SI EU TOT DESPRE ASTA VORBESC, DESPRE CE ALTCEVA?NU PARTEA ASTA A FORMAT OB ACTULUI DESPRE CARE VORBITI?
Va rog sa nu mai scrieti cu majuscule, este o incalcare a regulamentului de postare deoarece in internet asta inseamna a tipa. Multumesc.
Imi cer scuze.Cred ca mi-a scapat ,nu am led la caps lock pe tastatura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune: bună ziua,tatăl meu a divorțat de mama, s-a recăsătorit, între ... Borota Sorin Borota Sorin Succesiune: Bună ziua,tatăl meu a divorțat de mama,s-a recăsătorit,între timp au murit pe rând mama vitregă(acum 12 ani),tata(acum 5 ani) și mama ... (vezi toată discuția)
Antecontract nerecunoscut de un mostenitor Buna ziua tuturor ! Am rugamintea de a ma ajuta cu un sfat competent.. parintii nostrii (suntem patru surori)au construit in 1962 o casa pe un teren primit ... (vezi toată discuția)
Drept de mostenire-sora vitrega florenta_22 florenta_22 Buna ziua, Suntem 3 surori:cea mare nascuta inainte de razboi,iar tatal ei a murit,apoi mama s-a recasatorit, din a doua casatorie au rezultat 2 fete,deci ... (vezi toată discuția)