avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Va rog un raspuns!!!
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Va rog un raspuns!!!

In 2004 am cumparat o casa. Cateva luni mai tarziu am facut un contract de imprumut cu garantie imobiliara in favoarea imprumutatorului. In anul 2005 am vandut casa imprumutatorului printr-un act de vanzare-cumparare ca sa sting astfel datoria pe care o aveam. In contract se specifica ca transferul dreptului de proprietate se face la valoarea de .... cat era datoria. Dupa 2 saptamani, ma suna notarul si spune ca trebuie sa platesc 10% impozit de diferenta de pret (pretul de cumparare si valoarea ipotecii) la care s-a facut actul. E corect? Mai pot face ceva, o contestatie la Camera Notarilor? Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters478 , utilizator 23:33, 27 Ianuarie 2008
In situatia descrisa de dvs. Notarul are dreptate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa (impozit) pe vanzare locuinta? ContSters740 ContSters740 In 2004 am cumparat o casa. Cateva luni mai tarziu am facut un contract de imprumut cu garantie imobiliara in favoarea imprumutatorului. In anul 2005 am vandut ... (vezi toată discuția)
Plata impozit 10%!!!!!! Anum trecut am cumparat o proprietate cu suma x. Ulterior am incheiat un contract de ipoteca cu garantie imobiliara pt suma y. Neputand plati imprumutul, i-am ... (vezi toată discuția)
Executare un apartament vandut se poate? MARAZZI MARAZZI am imprumutat un credit in 2007 ptr nevoi personale., specific , ca n 2005 aveam ipoteca pe casa mea de catre mama mea, in 2009 am pasarit tara si nu am ... (vezi toată discuția)