Va scriu si in numele unor fosti colegi de servici cu care am lucrat intr-o intreprindere care s-a desfiintat si unde am lucrat impreuna in aceasi sectie avind aceeasi meserie si
incadrare si de la care am fost disponibilizati in perioada 1991-1992.
Unii dintre colegi au trecuta in CM grupa a 2-a de munca iar altii nu. Am constatat ca CM au fost completate de doua persoane, iar una dintre ele, probabil, nu a completat corect.
La timpul acela nimeni nu s-a gindit sa-si verifice CM si nu s-ar fi asteptat la consecintele actuale.
Aflind unde se afla acum arhiva intreprinderii am solicitat eliberarea unei adeverinte pentru grupa de munca. In motivarea refuzului primit se face referire la o adresa din anul 1998
in care se spune ca functia in care am lucrat nu se incadreaza in grupa de munca. Din informatiile noastre, la data mentionata (1998) atit sectia cit si functia respectiva erau deja desfiintate.
Acum exista colegi care beneficiaza deja de faptul ca au acest inscris in CM, si altii care am lucrat impreuna cu ei , in exact aceleasi coditii si incadrari, care nu putem beneficia de prevederile legale actuale.
Va rog sa ne spuneti ce se poate face ca sa eliminam aceasta inechitate.
Va multumim.