avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Restituire permis, dosar inchis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Restituire permis, dosar inchis

În urma accidentului din Iulie cu motocicleta, mi-a fost luat permisul în dosar, am circulat cu dovada, marți am mers să-mi prelungesc dovada mi s-a comunicat că dosarul a fost inchis, am primit azi 5 hârtii, 3 conținutul de la rutiera, 2 de la parchet. Tot timpul mi s-a comunicat faptul că trebuie sa primesc hartie acasă și cu ea sa merg să-mi ridic permisul. Asta este hârtia oare? Nu zice nicăieri clar treaba asta, dar nici pedeapsă sau ceva. S-a zis doar costuri de 150 lei dar preluate de stat.
Cel mai recent răspuns: AdrianManuel , utilizator 20:43, 12 Decembrie 2019
Daca este ordonanta de clasare, da.
Da fix așa este. Multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier - intrebare UnCetatean2 UnCetatean2 In iulie 2015 am avut in accident - doar masina + moto avariat. Pana luna aceasta s-a mers pe baza dovezii - acum NU s-a mai prelungit pentru ca s-a ... (vezi toată discuția)
Solutionare dosar penal mariandoru mariandoru Am avut un accident usor,urmat de un telefon la linia de urgenta 112,in urma acestui telefon mi sa suspendat permisul de conducere,dupa care am facut audiente ... (vezi toată discuția)
Procedura prelungire dovada circulatie biztza biztza pe 22-02-2011 am avut un accident rutier cu victima.s-adeschis dosar penal in urma caruia mi s-a retinut permisul si s-a eliberat dovada de 15 zile.joi ... (vezi toată discuția)