avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Mutare politisti
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Mutare politisti

Buna seara.sunt incadrata din sursa externa in ian 2017. Avem stipulat ca 3 ani de la data incadrarii nu ne putem muta.As dori sa stiu daca am fost in concediu crestere copil 1an si am avut suspendate rapoartele de munca ma voi putea muta dupa cei 3 ani daca efectiv pe post am stat 2 ani? Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:21, 17 Decembrie 2019
Postati clauza cu interdictia mutarii ?
Nu o pot poza.dar e mentionat faptul ca 3 ani de zile nu ne putem muta ,detasa sau delega.
Intr-adevar, polițistul reîncadrat, încadrat direct sau transferat înainte de data de 02.07.2018, când a intrat în vigoare OUG 53/2018, nu poate fi mutat pentru o perioada de 3 ani (se aplică vechea prevedere din Legea 360/2002 privind Statutul polițistului)
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mutarea polițistului încadrat direct Polițist2018 Polițist2018 Încadrat direct înainte de ordonanță, se aplică prevederile legii noi referitoare la termenul de 2 ani după care operează mutarea sau rămâne legea ... (vezi toată discuția)
Incadrare directa politie bogdan71 bogdan71 Azi au aparut anunturile cu incadrare directa din sursa externa pt posturi de agenti de politie. In anunt am gasit urmatorul paragraf: [quot]După ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! deranjez cu o intrebare in ceea ce priveste mutarea ... Andreea102! Andreea102! Buna ziua! Deranjez cu o intrebare in ceea ce priveste mutarea politistilor.De aproximativ 3 ani incerc sa ma mut in judetul de domiciliu, insa primesc ... (vezi toată discuția)