avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Strângere fonduri pe facebook
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Strângere fonduri pe facebook

Bună ziua! Mâine e ziua mea ,și vreau să fac strângere de fonduri pe facebook pentru asociatia Salvează o inimă .Facebook relatează că din fondurile strânse se impozitează o sumă .Care este cota de impozitare
Ultima modificare: Vineri, 13 Decembrie 2019
Stefan23, utilizator
Cel mai recent răspuns: Daniel Vidoe , Consultant asigurari 12:08, 17 Decembrie 2019
Buna ziua,

Scrieti un e-mail catre Facebook pentru a afla aceasta informatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Strangere de fonduri in nume propriu Georghita Georghita As putea strange niste fonduri personal pentru tatal meu bolnav de cancer ca sa-l pot duce in strainatate la analize si un eventual tratament? M-as duce pe la ... (vezi toată discuția)
Acordarea de premii conducerii asociatiei Ionel Manolache Ionel Manolache Avem o disputa la nivelul Comitetului privind modul cum s-au efectuat cheltuieli din Fondul special ( chirii incasate pentru spatii comune si dobanzi bancare) ... (vezi toată discuția)
Fondul de reparatii la asociatia de proprietari si impozitarea M. Gradinaru M. Gradinaru Buna seara la toti Moderatorii, Consultantii si Utilizatorii acestui Forum! Sarut mana Doamnelor si Domnisoarelor! De curand am aflat de la un membru din ... (vezi toată discuția)