avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită EXECUTARE SILITA
Discuție deschisă în Executare silită

EXECUTARE SILITA

SE POATE FACE EXECUTAREA SILITA A AVOCATULUI IN BAZA UNUI ANGAJAMENT DE RESTITUIRE A UNEI SUME FACUTA DE AVOCAT PRIN NOTIFICAREA DE RENUNTARE LA CONTRACT IN CARE MENTIONEAZA CA VA RESTITUI SUMA PRIMITA PENTRU CONTRACTUL AVOCATIAL, ?
Ultima modificare: Vineri, 13 Decembrie 2019
radudorina, utilizator
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 08:58, 16 Decembrie 2019
Nu.
Acel document nu poate fi pus in executare.
Nu reprezinta titlu executoriu. In schimb, daca aveti de recuperat, puteti pe calea instantei de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repercursiuni executare silita Andreea_1985_ Andreea_1985_ Buna ziua. In urma unui contract de leasing, am ramas cu o datorie (de care nu am stiut decat dupa pronuntarea executarii silite de catre instanta). Pentru ... (vezi toată discuția)
Cesiune de creanta fara notificare zax13 zax13 buna, am ajuns in situatia de a nu plati ratele la banca, credit ipotecar, am reluat plata ratelor dar cu restanta , mi s-a spus ca pot plati in continuare dar ... (vezi toată discuția)
Executare apartament alissa_francesca alissa_francesca Buna ziua, Am nevoie de un sfat. Am semnat un contract de imprumut bani in 2008 in care am garantat cu un apartament. Impreuna cu acest contract am semnat si ... (vezi toată discuția)