avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Scrisoare recomandată cu confirmare primire
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Scrisoare recomandată cu confirmare primire

Buna seară, cum trebuie să formulez o scrisoare recomandata cu confirmare de primire prin email. Care in cazul unui refuz să îmi poata fi aprobată în instanță.
Cel mai recent răspuns: Mazilu Diana , utilizator 10:10, 15 Decembrie 2019
Scrisoarea recomandată cu confirmare de primire se formulează manual, și se trimite prin POȘTA Română.
Da, numai prin posta se poate asa.

E-mailul se poate dovedi in instanta chiar prin depunerea acestuia pe suport de hartie.
Depinde si ce vreti sa dovediti si despre ce fel de litigiu ar fi vorba.
In urma concedierii închiderii punctului de lucru in preaviz am primit 2 oferte de munca in aceeasi companie, una pt bucurești și una pentru valea lupului și am optat pentru varianta din valea lupului, dar mă tem ca o sa refuze, și de asta până pe data de 17 trebuie sa trimit această scrisoare de confirmare pentru a putea obține acel loc de munca, eu daca o depun mâine la posta în regim de urgență, mai este în termen. In urma unei conversații pe whats app mi-a spus ca restructureaza posturile și nu vrea sa ma duc la valea lupului pentru locul de munca din preaviz.
Ultima modificare: Duminică, 15 Decembrie 2019
Mazilu Diana, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare contract in per de proba Dyonisia2001 Dyonisia2001 Buna seara! Am o situatie neclara in legatura cu concedierea unui angajat in perioada de proba. Acest angajat nu a primit nici o notificare prin posta,nu i s-a ... (vezi toată discuția)
Restructurare post anymaryh anymaryh Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca in cazul cand se restructureaza un post , este perioada de preaviz de 20 zile lucratoare . In perioada de preaviz ... (vezi toată discuția)
Chemare in judecata cere prezenta personala? justice123 justice123 Doresc sa stiu daca depunerea unei chemari in judecata necesita prezenta in persoana, sau se poate depune prin posta, respectiv cu cerere de inregistrare si ... (vezi toată discuția)