avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumpărare moștenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumpărare moștenire

Există posibilitatea ca unul dintre moștenitori, să cumpere întreaga moștenire a celuilalt moștenitor, cu acordul acestuia?
Ce fel de procedură notarială face acest lucru posibil.
Ultima modificare: Duminică, 15 Decembrie 2019
Sofi96, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 14:23, 15 Decembrie 2019
Buna ziua,
Se merge la notar, se dezbate mostenirea si cel care doreste sa instraineze o vinde sau o doneaza celuilalt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cedare parte din mostenire aurash29 aurash29 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare: Matusa mamei mele, doreste sa imi cedeze partea ei dintr-o mostenire, poate sa imi ... (vezi toată discuția)
Conditii cumparare imobil amavrancea amavrancea Buna ziua, As dori sa ma ajutati cu un sfat .Sunt proprietara unei case situata intr-o curte comuna in care se mai afla inca un imobil. Proprietara ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren fara dezbatere succesiune razvanboss razvanboss Buna ziua, As dori sa stiu daca se poate vin un teren extravilan de 1000 mp - vie, daca nu s-a dezbatut succesiunea. De pe urma defunctului au ramas 2 ... (vezi toată discuția)