avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Avansarea în grad
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Avansarea în grad

Buna seara ! Daca am terminat facultatea de drept cu frecventa la zi cu specializarea drept și dau admitere la subofiteri (agent de politie ) la terminarea ei eu cu ce grad voi ieși ? Iar dreptul echivalează cumva studiile?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:45, 17 Decembrie 2019
Absolvenţilor li se va acorda gradul profesional de agent de poliţie .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O intrebare popescuvirgil44 popescuvirgil44 La absolvirea unui master profesional, de catre un subofiter de politie, in cadrul Academiei Al.I.Cuza Bucuresti, cu durata de 2 ani,se acorda gradul de ... (vezi toată discuția)
Acordarea sporului de studii superioare tatia tatia Buna seara! Va rog sa ma ajutati si sa-mi spuneti si mie,daca este sau nu normal sa primesc sporul de studii superioare sau nu,deoarece in urma scandalului ... (vezi toată discuția)
Functionar public cu statut special turcuflorinel turcuflorinel Sunt subofiter la Politia de Frontiera Galati, agent principal de politie,de 6 ani. In perioada 2007-2009 am facut un master profesional in cadrul Acad. ... (vezi toată discuția)