avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Am factura ce atesta faptul ca transportul a fost ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Am factura ce atesta faptul ca transportul a fost platit iar firma de curierat in cere bani pe transport.

Buna ziua, acum o luna si ceva o firma din Constanta mi-a trimis un colet de 130KG in Deva, cand a ajuns coletul curierul mi-a spus ca nu am nimic de platit pentru ca transportul a fost platit de firma ce la trimis. Insa dupa aproximativ 1 luna de zile firma de curierat a venit la adresa unde sa livrat coletul sa imi ceara 377lei pentru transport ca nu stiu ce greseala sa produs, eu am factura ce atesta faptul ca transportul a fost platit de firma ce a expediat coletul.Intrebarea mea este: ce se poate intampla daca eu refuz sa platesc aceasta suma desi eu am factura ce atesta faptul ca el a fost deja platit iar eu nu am nimic de plata?
Cel mai recent răspuns: RobyFast , utilizator 23:33, 17 Decembrie 2019
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc pentru raspuns, eu am o nota de transport tip awb unde este bifat expeditor ca si platitor al transportului., Deci din punct de vedere legal nu au ce sa imi faca sa inteleg..?
~ Conținut șters la cerere ~
Ei spun ca nu au platit transportul insa si pe hartia lor apare ca ar fi platit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Colet pierdut de firma de curierat, cum imi pot recupera banii? Nyykk Nyykk Buna ziua, Acum 2 saptamani am vandut prin intermediul unui site de anunturi un produs cu plata transportului la destinatar si ramburs valoare produs 435 ... (vezi toată discuția)
Valoare ramburs colet < valoarea facturii emise. ce obligatii imi creeaza aceasta situatie? Lor3na4u Lor3na4u Buna ziua! In urma cu o luna si jumatate am facut o comanda online la 2 produse, am primit factura pe mail si urma sa imi fie livrat coletul in valoare de 600 ... (vezi toată discuția)
Colet expediat fara plata ramburs 4ndr31s 4ndr31s Buna ziua, Sper sa gasesc un raspuns la dumneavoastra. Pe scurt speta este urmatoarea: - am dat comanda de cateva produse la o firma din bucuresti (comanda ... (vezi toată discuția)