avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1148 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Refuz asigurător RCA
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Refuz asigurător RCA

Buna ziua am fost implicat într-un eveniment rutier un auto a intrat în spatele meu si in lateral stanga si firma de asigurare al celui vinovat nu imi accepta repararea autoturismului meu spunând că averile au fost produse in alt accident ajungând la această concluzie cu pa schița făcută ce ambii șoferi si as dori sa stiu ce as putea face mai departe ca sa imi pot repara auto
Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 3 Ianuarie 2020
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Mihaiiron , utilizator 15:25, 3 Ianuarie 2020
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Înaintați o petiție la ASF [ link extern ] .
În situația în care nu se rezolvă nici așa, rămâne calea instanței.
Ultima modificare: Miercuri, 18 Decembrie 2019
Laszlo Bicsak, Alte profesii
Multumesc
Buna ziua

Puteti solicita o expertiza, puteti aduce martori, se pot solicita inregistrarile camerelor de supraveghere , daca acestea exista... Asiguratorul are obligatia sa justifice si sa probeze refuzul platii despagubirii.

Numai bine!

- Faceți-vă profil de consultant, vă rog. Nu aveți voie să vă puneți datele de contact în mesajele de pe forum. Mulțumesc-
Ultima modificare: Vineri, 3 Ianuarie 2020
Manuela Rășină, administrator
Multumesc astept raspunsul petitiei ASF,DUPA aceea voi vedea ce pot face mai deparye

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurătorii nu se pun de acord în privința vinovăției șoferilor, prin urmare nu plătește niciunul. cum se poate recupera paguba? Lorenafaur Lorenafaur Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi in urmatoarea problema: In cursul lunii aprilie 2018, autoturismul unei societati a fost implicat intr-un ... (vezi toată discuția)
Accident auto Catalin_de_la_Berlin Catalin_de_la_Berlin Buna ziua, Spatamana trecuta am fost implicat intr-un accident auto in care am iesit vinovat conform PV pentru nerespectarea prioritatii. Mai exact ... (vezi toată discuția)
Carutas vinovat de producerea accidentului alex79u alex79u Buna ziua , in luna lulie pe 25 am avut un eveniment rutier neplacut , mai exact am intrat cu masina intr-o caruta care circula neregulamentar ( intrase pe ... (vezi toată discuția)