avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Chemat ca intervenient fortat intr-un dosar de dauna
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Chemat ca intervenient fortat intr-un dosar de dauna

Buna seara as dori raspuns la o intrebare in urma unui accident provocat de mine pagubitul si-a facut masina prin decontare directa la asiguratorul lui acum asiguratorul lui nu a recuperat banii de la asiguratorii mei si au deschis un proces, eu sunt chemat ca intervenient fortat, in dosarul primit exista si un formular de raspuns dar acolo scrie a se completa doar de parat care sunt asiguratorii mei, acum de ce am primit eu acest formular trebui sa il completez si eu pentru ca eu sunt chemat in calitate de intervenient fortat? Multumesc in avans pentru raspunsuri.
Ultima modificare: Miercuri, 18 Decembrie 2019
Roberto91, utilizator
Cel mai recent răspuns: Infodaune.ro , Consultant asigurari 12:37, 3 Ianuarie 2020
Nu va faceți probleme. Litigiul este între cei doi asiguratori. Procedura prevede ca să fie introduși în cauză și conducătorii auto celor 2 autovehicule implicate în accident.
Multumesc pentru raspuns.
Dar totusi va trebui sa completez si eu formularul de raspuns primit? trebuie sa ma apar sa trimit o intampinare? ce ma debusoleaza este ca eu am primit formularul unde scrie clar ca parata este societatea de asigurari si nu eu, am vorbit cu un avocat si a a spus ca trebuie sa completez eu acel formular
Buna ziua

Sunteti chemat pentru ca dumneavoastra ati produs accidentul. Si pentru ca , probabil, ati facut asigurarea cea mai ieftina de pe piata, la un asigurator care nu intelege sa isi indeplineasca obligatiile asumate.
Din punct de vedere al raspunedrii pentru daunele produse nu mai aveti nicio obligatie, atata vreme cat aveati polta RCA valabila si nu erati sub influenta bauturilor alcoolice.

Numai bine!
Ultima modificare: Vineri, 3 Ianuarie 2020
Infodaune.ro, Consultant asigurari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma de asigurari da in judecata soferul zdb zdb Buna ziua, In 2008 socrul meu a provocat un accident auto in timpul serviciului cu masina de serviciu. Au fost implicate 2 masini ale unor persoane ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.am primit o cerere de chemare in judecată cu subscrisa ... Emil1980 Emil1980 Buna ziua.Am primit o cerere de chemare in judecată cu subscrisa Omniasig împotriva pârâtei Euroins Romania cu citirea in calitate de intervenient forțat ... (vezi toată discuția)
Dat in judecata pentru o dauna desi am polita rca ionut1919 ionut1919 pot fi dat in judecata pt o dauna desi am polita rca ? am fost sunat de cel pe care l-am tamponat acum cateva luni si mi-a zis ca vrea sa recupereze dauna de ... (vezi toată discuția)