avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Divorț cu păstrarea numelui dobândit după casatorie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Divorț cu păstrarea numelui dobândit după casatorie

Tocmai s-a terminat procesul de divort unde prin concluzii scrise instanța a hotarat pastrarea numelui dobândit după căsătorie.
Sotul a făcut apel ( recurs), ce trebuie să fac in continuare...Voi avea sanse de păstrare nume.??
Multumesc anticipat pentru ajutor si raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Avocat Neagu Elena , Avocat 13:10, 19 Decembrie 2019
Este necesar să vă apărați si in apel, prin depunerea întâmpinarii, încercând să combateti criticile soțului.
Șansele dvs depind foarte mult si cat de bine a fost motivată hotararea instanței sub acest aspect însă si de noile apărari pe care o sa le formulati in fata instanței de control.
Eventual apelați la un avocat pentru a va ajuta cu acea proces.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am incheiat procesul de divort in luna decembrie 2021. ... 131960 131960 Buna ziua! Am incheiat procesul de divort in luna decembrie 2021. Eu am avut calitatea de reclamanta si am cerut doar sa mi pastrez numele. Instanta a ... (vezi toată discuția)
Pastrarea numelui! corinuta corinuta Am inteles ca este foarte greu sa/ti pastrezi numele de familie al sotului dupa divort, doar cu acordul lui. Daca sotul ar fi deacord cu pastrarea numelui, ... (vezi toată discuția)
Obtinerea pastrarii numelui ex-sotului in cazul divortului ContSters425738 ContSters425738 Buna ziua, as avea nevoie de un pic de ajutor cu niste sfaturi in ceea ce priveste posibilitatea de a-mi pastra numele de familie (acum 19 ani am renuntat ... (vezi toată discuția)