gi-jane2 a scris:
Atacati hotararea pe acest motiv , apoi daca nu se incuviinteaza, mai puteti incerca pe cale administrativa tot pt motive pe care le-ati scris aici, dar fara legatura cu fostul sot.
Veti solicita schimbarea numelui din x in y ca asa sunteti cunoascuta cu numele ala in strainatate.
Intampinarea ce a depus-o avocatul meu a cerut mentinerea numelui pe baza prejudiciului economic, din punct de vedere al timpului pierdut si a imaginii (in Spania lumea nu intelege aceasta situatie dat fiind ca aici fiecare isi pastreaza numele exact asa cum il are in certificatul de nastere, fara nici o modificare si nici o adaugire). Din cate inteleg judecatorul a recomandat pastrarea numelui insa fostul sot nu a dat acordul sau deci....
Daca nu obtin prin recurs am sa incerc pe cale administrativa. Si daca nici asa nu obtin (eu nu am copii, ceea ce cred ca e determinant in cazul cererii administrative) merg mai departe la urmatoarea instanta judecatoreasca
(de fapt asta ma intereseaza, urmatorii pasi in cazul in care recursul are rezultatul negativ)