stan petru-radu a scris:
Din punctul meu de vedere nu exista motive suficiente pentru pastrarea numelui, atata timp cat fostul sot nu este de acord cu acest aspect. Faptul ca aveti de schimbat niste acte de identitate sau de studii nu justifica cerinta d-voastra.
Pe de alta parte, daca exista totusi alte motive intemeiate, puteti ataca hotararea respectiva in termenul legal, sub acest aspect!
Va multumesc pentru raspuns insa...
Inteleg ca faptul ca din puntul dvoastra de vedere nu exista motive pentru pastrarea numelui se bazeaza pe interpretarea legii nu parerea dvoastra personala.
Va fac un mic calcul in cazul meu: daca imi schimb doar actele de identitate (din Romania si din Spania) + actele de proprietate de la masina + apartamentul ce l-am cuamparat aici = aprox 9700€ +14 zile de concediu pentru a ma deplasa in tara sau intre diferitele gestiuni ce ar trebui sa fac in Spania + 2 ani de intarziere in procesarea cererii nationalitatii spaniole dat fiind ca ar trebui sa refac dosarul si asta inseamna ca intra din nou in procesul de gestiune cu o noua data de inregistrare. Si toate astea daca totul merge ca pe roate
Oricum, va multumesc pentru sfat. Am sa fac recurs. ;)