avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Schimbare nume de familie dupa casatorie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Schimbare nume de familie dupa casatorie

Buna ziua! M-am casatorit cu un cetean strain in Romania, si am ales sa pastrez numele meu de familie, si el pe al lui, dar dupa o vreme am realizat ca mai bine era sa-mi schimb eu numele si sa avem acelasi nume de familie, imi pare foarte rau ca am luat o decizie gresita, intrebarea mea este: mai pot sa mi schimb numele de familie , sa-l pun pe al lui ? Cand schimb numele, primesc un alt certificat de casatorie ? , daca ma poate ajuta cineva cu mai multe informatii. Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: tabitay , utilizator 14:22, 19 Decembrie 2019
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nume gresit kaledamr kaledamr buna ziua,sunt strain cu statut de refugiat in romania,cand am obtinut sedere in ro.acum 7 ani ,au fost inversate 2 litere la numele meu care in lima araba nu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o întrebare legată de numele de familie. eu m-am ... Katharzis Katharzis Buna ziua, am o întrebare legată de numele de familie. Eu m-am stabilit și căsătorit în Danemarca. Căsătoria E finalizată deja, aici am aplicat pentru ... (vezi toată discuția)
Sotia straina are pasaportul cu numele meu dar pe certificatul de casatorie incheiat in romania are numele de dinainte de casatorie ciprius ciprius Buna ziua. Suntem casatoriti de 8 ani dar din motive personale sotia cetatean asiatic nu a luat numele meu deoarece la momentul respectiv avea viza de ... (vezi toată discuția)