avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Politia Locala
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Politia Locala

am primit de la o vecina un bilet scris stangaci de un domn de la politia locala,un nume si nr de telef.care ar fi intebat de mine(sunt la munca mai toata ziua),a lasat vorba sa-l sun.care este modalitatea legala a unei astfel de institutii ptr a anunta sau solicita ceva unui cetatean(platitor de taxe).si daca puteti spune ptr ce te poate cauta un politist local pe acasa.nu au o cale legala ptr asta?in scris evident ar fi logic sau sa te cheme la sediu.nu pricep cum e asta cu biletele pe la vecini.
multumesc anticipat.
Ultima modificare: Joi, 19 Decembrie 2019
Garfield67, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 18:53, 19 Decembrie 2019
o vizita la domiciliu e o modalitate legala de a lua legatura cu dvs. mai simplu ar fi fost sa va telefoneze, dar probabil nu a stiut numarul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc parcare bragadiru kingpig kingpig Buna seara, Recent si plin de entuziasm, m-am mutat in Bragadiru, intr-un coltisor de strada cochet si linistit. Doua luni de zile n-am avut nici o ... (vezi toată discuția)
Reprezentare sectie politie bragadiru crina25 crina25 Buna ziua Am nevoie de un Domn Avocat care sa ma reprezinte sau care sa ma insoteasca la sectia de Politie din Bragadiru IF. Nu locuiesc in Bragadiru, insa ... (vezi toată discuția)
Cautare persoana disparuta de acasa leonard78 leonard78 Buna ziua. Va rog frumos sa ma ajutati, ptr ca am o mare problema. Acum doua saptamani, mai exact pe data de 29.06.2015, soacra mea a disparut de acasa. A ... (vezi toată discuția)