avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Sechestru pe masina
Discuție deschisă în Executare silită

Sechestru pe masina

Buna ziua am primit acasă un plic cu sechestru pe mașină. Întrebarea mea este: mai pot circula cu mașina? Dacă mă oprește politia mă poate lăsa pe jos? Contestație nu cred că pot face pentru că se apropie sărbătorile și nu nu cred că lucrează nimeni în perioada asta. Va mulțumesc și aștept un sfat.
Cel mai recent răspuns: gigiz , utilizator 11:48, 22 Decembrie 2019
Nu va lasa pe jos, daca v-a pus sechestru nu inseamna ca nu puteti merge cu masina.
Mulțumesc pentru răspuns. Dacă mă oprește politia poate să îmi sa actele mașinii? Adică talonul sau sa îmi ia numerele de înmatriculare. Va mulțumesc.

gi-jane2 a scris:

Nu va lasa pe jos, daca v-a pus sechestru nu inseamna ca nu puteti merge cu masina.

Daca a fots dispusa masura sechestrului asiguratoriu nu mai aveti dreptul legal sa utiliztai bunul mobil pana la solutioanrea dosarului
Este interesul dv daca detineti motive temeinice sa contestati masura asiguratorie

ynocentta a scris:

Daca a fots dispusa masura sechestrului asiguratoriu nu mai aveti dreptul legal sa utiliztai bunul mobil pana la solutioanrea dosarului

Si daca era vorba de o casa ce facea omul? isi lua plapuma si dormea in parc pe banca? Nu cred.
Atata timp cat nu i s-a luat talonul poate sa circule cu masina. Pana una alta, nu mai poate sa instraineze masina. Sau daca o distruge ... iar este o problema, dar ca sa o foloseasca eu cred ca poate.
Una este sa pui sechestru pe un bun si alta sa se execute acel bun. Adica sa il scoti din posesia proprietarului executat.
Eu asa vad lucrurile.

SARBATORI FERICITE!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita - sechestru asigurator Andrei.Ionut Andrei.Ionut Salut! Am cateva întrebari. 1. În cazul unei executări silite la ce apelează executorul prima data proprie pe salariu, sechestru asigurator pe mașină ... (vezi toată discuția)
Iesire din tara cu automobil cu sechestru alex_ne alex_ne Buna ziua, Sunt executat silit pentru un credit pe care nu l-am platit la timp si mi se ia 1/3 din salar. Pe langa aceasta forma de executare mi s-a mai pus ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.am primit executare silita pentru suma de 1600 de lei.luna ... Anonim2903 Anonim2903 Buna ziua.Am primit executare silita pentru suma de 1600 de lei.Luna trecută mi-au oprit o parte din salariu și am mai rămas cu 900 și ceva de lei.Pentru ... (vezi toată discuția)