avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Decontare calculator PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Decontare calculator PFA

Buna ziua, am un PFA cu domeniul de activitate 6201 - realizarea de software la comanda.
Am cumparat un laptop pentru care am primit factura pe persoana fizica, pe care il voi folosi in munca pe care o prestez ca PFA. Pot sa deduc aceasta cheltuiala pe PFA, sau ar fi trebuit sa il cumpar cu factura pe PFA ca sa o pot deduce?
Ultima modificare: Vineri, 20 Decembrie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:45, 20 Decembrie 2019
Achizitia trebuia sa fie facuta doar cu factura pe pfa pentru a putea fi inregisrata in contabilitate si dedusa ca si cheltuila.
Ultima modificare: Vineri, 20 Decembrie 2019
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate pfa Macaret Macaret Buna ziua. am infiintat recent un PFA, avand ca activitate realizarea software-ului la comanda. Sediu Social este in apartamentul proprietate personala. Am ... (vezi toată discuția)
Pfa pe codul caen 6202 la norma de venit - intrebari cu noile schimbari danyboy danyboy Buna ziua, Am si eu cateva intrebari legate de un PFA pe codul CAEN 6202 la norma de venit: 1. Mai exista norma de venit pentru IT (creare the software ... (vezi toată discuția)
Factura hosting cristivstan cristivstan Buna ziua, Sunt in urmatoarea situatie: realizez un site pentru un client si acesta nu are nici domeniu, nici pachet de gazduire cumparate. Si m-a rugat pe ... (vezi toată discuția)