avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Spalatorie auto la distanta de 2-3 metri fata de bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Spalatorie auto la distanta de 2-3 metri fata de bloc

Buna ziua! Acum o luna au inceput niste lucrari in spatele blocului, la 2 sau 3 metri fata de bloc. Acum am aflat ca se va construi o spalatorie auto. As vrea sa stiu daca au voie sa faca asta atat de aproape, tinand cont de ce zgomot fac spalatoriile auto.
Ce putem face noi ca proprietari pentru a opri aceasta lucrare?
Cel mai recent răspuns: onetime , utilizator 18:41, 20 Decembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In mod normal. pentru a emite autorizatie de ctie. primaria trebuia sa detina acordul notarial al vecinilor/ asociatiei de proprietari. Spalatoria auto are nevoie de autorizatie de mediu si aviz/ autorizatie de la ISU-PSI.
Puteti sesiza primaria in scris cu nr. de inrregistrare/ data. Daca nu primiti raspuns scris conform prevederilor OG nr. 27/ 2002 privind petitiile puteti deschide actiune in instanta impotriva primariei conform prevederilor Legii nr. 554/ 2004 a contenciosului administrativ.
Multumesc! Am sa le transmit celor din asociatia de proprietari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie service auto pisoiud pisoiud Buna ziua, doresc sa aflu care este distanta minima ce trebuie respectata intre o casa / locuinta si constructia unui service auto. Multumesc (vezi toată discuția)
Vecini-societate comerciala cu zgomot dan15082018 dan15082018 Locuim in casa particulara, langa noi intr-o cladire care nu este izolat fonic, au deschis o sala de antrenament, Intrebarea mea este, daca in cazul nostru ... (vezi toată discuția)
Spalatorie auto la 5m de bloc EllaGhe EllaGhe Locuiesc la etajul 2 intr-un bloc de 10 nivele , la 5 metri de blocul nostru functioneaza o spalatorie auto , cu program inclusiv Duminica . De la ora 8 pana ... (vezi toată discuția)