avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Însoțitor de zbor pentru minor
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Însoțitor de zbor pentru minor

Bună seara!
Fiica mea a fost invitata în Anglia pe perioadă sărbătorilor de iarna
de o prietena de familie. Aceasta a solicitat o copie a pașaportului în vederea cumpărării biletelor de avion dus-întors!
Vârstă fiicei mele este 16 ani și 7 luni.
II este necesar însoțitor de zbor?
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Decembrie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 05:38, 21 Decembrie 2019
Bună ziua,

Da, ieșirea minorilor români din țară nu este permisă altfel. Trebuie să aleagă o companie care oferă acest serviciu.

Ca să vă faceți o idee, citiți condițiile Tarom:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procurã pentru minor pentru ieºirea din þarã fãrã însoþitor sztancs sztancs Buna ziua! am si eu mai multe nelamuriri poate ma ajuta cineva :) Momentan sunt in Germania,am facut o rezervare de bilet de avion pt fica mea de 10 ani cu ... (vezi toată discuția)
Calatoria copil minor din strainatate in romania Georgiana Unculescu Georgiana Unculescu Buna ziua. Am 16 ani,sunt in anglia de o luna,am venit cu provura de la mama insotita de tatal meu. Vreau ... (vezi toată discuția)
Călătorie cu avionul minor de 16 ani Maria_Pasarica Maria_Pasarica Salutare, am nevoie de ajutorul vostru în legătură cu câteva întrebări legate de viitoarea mea călătorie avionul. Am vârsta de 16 ani și doresc să ... (vezi toată discuția)