avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Taxe si impozite locale.
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Taxe si impozite locale.

Buna ziua,

dintr-o eroare der calcul nu am ajuns sa platesc impozitul intr-o localitate la vreo 600 km de mine, Prin transfer bancar nu am e experienta happy, am mai platit si mi s-a intors banii cand nu ma asteptam si am intarziat 3 saptamani. Ce amenzi exista daca nu ajung sa platesc anul asta impozitul si ajung doar la anul in ianuarie? E vroba de vreo 80 lei...

Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Decembrie 2019
valentinstan, utilizator
Cel mai recent răspuns: valentinstan , utilizator 19:58, 21 Decembrie 2019
~ Conținut șters la cerere ~
Tocmai am platit pentru alta localitate, am pus contul de trezorerie si ROL-ul nominal unic dar mi-au retrimis banii...nu mai am garantia ca rezolv pana la anu, nu mai e timp.
Maine ma duc la 250 km pentru o taxa (da au deschis duminica) dar in poartea cealalta nu mai reusesc sa ajung...daia vroiam sa stiu care sunt amenzile...
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Decembrie 2019
valentinstan, utilizator
Domnul meu, va multumesc pentru buna intentie, dar de pe 1 dec am pierdut 3 saptamani cu o plata prin transfer iar maine ma duc pana acolo pentru ca NU A MERS asa ca nu mai ma pot baza pe asta. Poate trebuuia specificat CNP-ul dar nu mi s-a spus....asa ca e inutil nu mai am timp sa aflu greseala.

Eventual sun luni sa aflu si ce suma am de plata ca nu stiu si incerc sa trimit plata POATE nu o resping.

Ar putea sa fie acesta RO68TREZ23620030109XXXXX , este vorba de Comuna Cumpana Constanta.

Alte discuții în legătură

Imposibilitate plata taxe la administratia locala. cristian_alexandru cristian_alexandru Ma aflu in imposibilitaea de a plati taxele catre administratia local. Doresc sa platesc impozitul anual pentru un bun pe care il detin (autoturism) la ... (vezi toată discuția)
Plată catre trezorerie cu cui gresit, iban corect EnikoMolnar EnikoMolnar Buna ziua! am efectuat o plată către trezorerie și din păcate am greșit CUI-ul. Se va accepta plata? Plata din cont s-a procesat. Se poate afla, și ... (vezi toată discuția)