dintr-o eroare der calcul nu am ajuns sa platesc impozitul intr-o localitate la vreo 600 km de mine, Prin transfer bancar nu am e experienta happy, am mai platit si mi s-a intors banii cand nu ma asteptam si am intarziat 3 saptamani. Ce amenzi exista daca nu ajung sa platesc anul asta impozitul si ajung doar la anul in ianuarie? E vroba de vreo 80 lei...
Tocmai am platit pentru alta localitate, am pus contul de trezorerie si ROL-ul nominal unic dar mi-au retrimis banii...nu mai am garantia ca rezolv pana la anu, nu mai e timp.
Maine ma duc la 250 km pentru o taxa (da au deschis duminica) dar in poartea cealalta nu mai reusesc sa ajung...daia vroiam sa stiu care sunt amenzile...
Domnul meu, va multumesc pentru buna intentie, dar de pe 1 dec am pierdut 3 saptamani cu o plata prin transfer iar maine ma duc pana acolo pentru ca NU A MERS asa ca nu mai ma pot baza pe asta. Poate trebuuia specificat CNP-ul dar nu mi s-a spus....asa ca e inutil nu mai am timp sa aflu greseala.
Eventual sun luni sa aflu si ce suma am de plata ca nu stiu si incerc sa trimit plata POATE nu o resping.
Ar putea sa fie acesta RO68TREZ23620030109XXXXX , este vorba de Comuna Cumpana Constanta.