avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Taxe si impozite locale.
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Taxe si impozite locale.

Buna ziua,

dintr-o eroare der calcul nu am ajuns sa platesc impozitul intr-o localitate la vreo 600 km de mine, Prin transfer bancar nu am e experienta happy, am mai platit si mi s-a intors banii cand nu ma asteptam si am intarziat 3 saptamani. Ce amenzi exista daca nu ajung sa platesc anul asta impozitul si ajung doar la anul in ianuarie? E vroba de vreo 80 lei...

Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Decembrie 2019
valentinstan, utilizator
Cel mai recent răspuns: valentinstan , utilizator 19:58, 21 Decembrie 2019
M-ati mai pus pe gandit un pic si se PARE ca daca nu mentionezi CUI-ul iti respinge plata.
Am gasit aceasta mentiune la vreo 5 primarii de municipii si deci probabil aceasta a fost greseala. Se spune acaolo ca fara CUI se refuza plata.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imposibilitate plata taxe la administratia locala. cristian_alexandru cristian_alexandru Ma aflu in imposibilitaea de a plati taxele catre administratia local. Doresc sa platesc impozitul anual pentru un bun pe care il detin (autoturism) la ... (vezi toată discuția)
Plată catre trezorerie cu cui gresit, iban corect EnikoMolnar EnikoMolnar Buna ziua! am efectuat o plată către trezorerie și din păcate am greșit CUI-ul. Se va accepta plata? Plata din cont s-a procesat. Se poate afla, și ... (vezi toată discuția)