avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Unul dintre frati nu a fost anunțat ca se face ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Unul dintre frati nu a fost anunțat ca se face succesiunea

Buna seara,

S-a dezbătut o succesiune după un bărbat care avea copii din mai multe relații. Cu buna știință ultima soție a defunctului a încheiat succesiunea la notar, fără sa informeze de existența unuia dintre copii. Ce se intampla in situația in care copilul respectiv, afla ca au făcut in lipsa lui și vine sa își ceara drepturile? Mulțumesc anticipat pentru răspunsuri.
Acesta are dreptul de a cere anularea certificatului de mostenitor in justitie.
Este insa mult de discutat pe ipotezele posibile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire gavrila raluca gavrila raluca Buna ziua!Cand avea 6 luni,sotul meu a fost parasit de tatal lui.Ulterior tatal s-a recasatorit.Au tinut legatura pana acum 12 ani(1998),cand relatia dintre ei ... (vezi toată discuția)
Sotul supraviețuitor și lipsa unei succesiuni Adina_Poenaru Adina_Poenaru La moartea unuia dintre soți (dacă imobilul se afla în coproprietatea soților) masa succesorală este reprezentată de 50% din valoarea acestuia, adică ce ... (vezi toată discuția)
Testament in care soacra este legatar universal tantzimarinescu tantzimarinescu Buna ziua intru pt prima data pe acest forum si am nevoie de ajutor.Soacra mea are testament cu titlu legatar universal pt bunurile ramase dupa socrul meu(dar ... (vezi toată discuția)