avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1027 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Autocertificare
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Autocertificare

Exista in Romania posibilitatea unei "autocertificari",ar fi o declaratie pe proprie raspundere care sa inlocuiasca temporar o declaratie notariala? Sant in strainatate si e nevoie la depunerea unui dosar de o declaratie notariala ca accept modificarea suprafetei masurate de un expert topo in vederea actualizarii unui cf.
Cel mai recent răspuns: doina33ro , utilizator 18:46, 22 Decembrie 2019
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc frumos,asta am incercat deja dar programarea la Consulat e peste doua luni,ma gandeam ca declaratia pe proprie raspundere functioneaza si in Romania!
~ Conținut șters la cerere ~
Italia,imi dati vreo idee?multumesc
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prima casa cu acte notariale facut la consulat IoanL IoanL Buna ziua, Sunt angajat la o firma romaneasca, dar lucrez in delegatie in strainatate. As vrea sa accesez si eu programul Prima Casa 4 si as vrea sa pun ... (vezi toată discuția)
Teren mai mare decat in cf je_suis je_suis anul trecut am luat un teren pt contructia unei case. In CF sunt cu vreo 180m2 mai putin decat ridicarea topo pe care o avea proprietarul. Eu am obtinut ... (vezi toată discuția)
Declarație de neacceptare a succesiunii: cum se procedează când moștenitorul e în altă țară? wizzard68 wizzard68 Buna ziua ! Locuiesc in Italia ( Sardinia ) de aproape 10 ani fiind casatorita aici ..Tatal meu (biologic) a decedat acum un an si 5 luni in Romania.S-a ... (vezi toată discuția)