avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1022 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Schimb medic familie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Schimb medic familie

Buna ziua...suneti mi va rog daca schimb medicul de familie, noul medic de cand poate sa mi dea concediu medical?!
Cel mai recent răspuns: Corina89 , utilizator 18:03, 23 Decembrie 2019
1. Puteti sa va schimbati medicul de familie cand doriti.
2. Teoretic poate daca lucvreaza.
3. Mergeti la noul medic la care doriti sa va inscrieti, si o sa va dea o hartie pt fostul medic., mai departe va spune medicul ce si cum. Trebuie doar sa mergeti la medic sa intrebati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical Danutzza Danutzza Buna ziua.Va rog frumos am si eu o intrebare. Eu lucrez la o firma in Bucuresti, dar aveam medicul de familie in judetul Olt, in luna Decembrie pe la ... (vezi toată discuția)
Schimbare medic familie ancamoise ancamoise Daca ma mut de la un medic de familie, trebuie sa achit catre acesta vreo taxa? Ce obligatii am vi-a-vis de acesta? Multumesc pentru raspuns. (vezi toată discuția)
Inscrierea pe lista unui medic de familie spirala spirala Va rog frumos daca imi puteti spune care sunt pasii necesari pt inscrierea la un medic de familie sau pentru schimbarea medicului actual cu un altul.Ce acte ... (vezi toată discuția)