avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare
Discuție deschisă în Executare silită

executare

Judecatorul a incuviintat executarea unei institutii careia eu i am cerut sa puna in aplicsre o hotarare definitiva judecatoreasca.executorul a trimis somatia si institutia avea termen sa conteste executarea.Au vontestat o in termen.contestatia institutiei suspenda executarea sau executarea sr pune in aplicare?
Cel mai recent răspuns: miturusanda , utilizator 14:29, 24 Decembrie 2019
Bună ziua.,
doar suspendarea executării silite dispuse de către instanța judecătorească poate stopa executarea , contestatia la executare nu suspenda executarea.
Ultima modificare: Marți, 24 Decembrie 2019
Avocat Irina Carmen Cristea, Avocat
Multumesc!

Avocat Irina Carmen Cristea a scris:

Bună ziua.,
doar suspendarea executării silite dispuse de către instanța judecătorească poate stopa executarea , contestatia la executare nu suspenda executarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptie ContSters112361 ContSters112361 am o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila prin care o institutie este obligata sa imi plateasca o anumita suma de bani. imediat dupa redactarea ... (vezi toată discuția)
Comunicare poprire bej - nu exista decizie/dosar la judecatorie Notsure Notsure Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: daca cineva primeste o notificare de poprire de la BEJ, pentru un credit facut in anul 2005, ... (vezi toată discuția)
Diferenta dintre contestatie la executare, contestatie la titlu si suspendare cezarad cezarad Puteti sa imi spuneti si mie concret care este diferenta esentiala intre contestatia la executare , contestatia la titlu si suspendarea executarii ? Stiu din ... (vezi toată discuția)