avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cautiunea dintr-o executare poate fi valabila in alta?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cautiunea dintr-o executare poate fi valabila in alta?

Am depus o cautiune intr-o executare silita in valoare de 10000 euro. Debitorul siret a inchis acea executare care era suspendata si lui nu ii convenea asta si a deschis o noua executare.
Cautiunea din dosarul 1 poate fi valabila si in dosarul 2? Este vorba despre aceleasi titluri executorii, doua contracte de credit ipotecar.
Asa mi-a spus un avocat... Logica ar putea fi si asta: debitorul retrage titlul si din aceasta noua executare, merge la alt executor, incepe o alta executare... eu trebuie sa dau cautiune la fiecare asemenea nebuneala a lui? Nu cred ca nu exista nici o chichita legislativa care sa il stopeze. Contestatia s ejudeca dar prima se judeca suspendarea si fara suspendare, eu ce fac? Asta e decis sa ma scoata afara din casa.
Cel mai recent răspuns: VictorArditti , utilizator 10:50, 24 Decembrie 2019
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Monstruozitate procedurala VictorArditti VictorArditti Creditorul a demarat o executare silita pe baza contractului de credit bancar ipoteca pe imobil apt meu. Am.platit cautiune pt suspendare. E suspendata pana ... (vezi toată discuția)
Executare silita elena_1895 elena_1895 Am avut de recuperat o suma de bani de pe mai multe titluri executorii de la o persoana care initial avea domiciliul in acelasi oras cu mine. Am actionat ... (vezi toată discuția)
Cautiune - de cate ori platita??? VictorArditti VictorArditti Buna ziua, Am o speta grea. Multumesc anticipat de ajutor!! Creditorul a inchis dosarul de executare in timp ce speta e inca la judecatorie, executarea e ... (vezi toată discuția)