avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Achiziție set bijuterii de proastă calitate
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Achiziție set bijuterii de proastă calitate

Bună ziua! Am cumpărat de aproximativ o săptămână un set de bijuterii in valoare de 3200 lei de la un Shopping Mall ( 238 lei/g).
In 2 zile s-a rupt un cercel și inelul ( pandantivul inelului s-a desprins de inelul propriu-zis). Din fericire, cele 2 piese nu le-am pierdut afară și am avut cu ce să prezint ulterior ( a doua zi) la magazinul care mi-a vândut bijuteriile pentru a mi se restitui banii.
La magazin m-am prezentat cu acestea și cu garanția de 2 ani și mi s-a solicitat să-i returnez pentru expertiza. Vă rog să-mi comunicați ce am de făcut pentru a-mi recupera banii deoarece nu mai doresc să folosesc produsele acestui magazin.
Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Andreea -TEONA , utilizator 10:49, 25 Decembrie 2019
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt georgianagyo georgianagyo Buna ziua Sunt si eu interesata de ce se poate face in urmatoarea situatie: -acum 2 ani i-am lasat unei prietene imprumut niste bijuterii (ii placeau foarte ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sunt din bihor si am achizitionat in concediu la mare ... LariLara LariLara Buna ziua! Sunt din Bihor si am achizitionat in concediu la mare un inel de logodna, dintr-un mall din Constanta. Ajung acasa si peste 2 zile mi-a cazut deja o ... (vezi toată discuția)
Inel de logodna schimbat alora005 alora005 Buna seara, In data de 30.12.2014 logodnicul meu a cumparat pentru mine un inel de logodna de la un magazin de bijuterii din Bucuresti. Inelul era cu cateva ... (vezi toată discuția)