Buna ziua! Acum o saptamana am fost prins de jandarmi impreuna cu 4 prieteni in timp ce consumam marijuana. Jandarmii mi-au gasit o cantitate redusa si infima (0.1-0.2) grame iar la un prieten 1,5 grame. La declaratii am spus ca eu eram pe tren in drum spre casa in timp ce acest prieten mi-a zis daca pot face rost de ceva. Am dat mesaj altui prieten care a luat de la un dealer de la care am mai luat odata. Ajuns acasa, ma intalnesc cu acesta, imi da marfa in schimbul a 160 lei. Intrebarile mele sunt urmatoarele: ce pot face in cazul de fata? Toti am declarat ca este pentru consum propriu. Am inteles din ce am mai citit ca mi-ar trebuii un avocat ca altfel declaratiile pot fi folosite impotriva mea. Risc inchisoare? Sau pot scapa cu incetarea urmarii penale? Toti suntem la prima abatere a legii, si am spus ca vom colabora daca se poate. Multumescc frumos! Craciun fericit!
Asa cum ati prezentat situatia este posibil sa vi se retina 2 infractiuni din Legea 143/2000, respectiv, art. 2 alin. 1 si art. 4 alin. 1. Consumul nu se pedepseste, doar detinerea.
Angajati-va avocat si stabiliti impreuna cu acesta strategia apararii.
Posesie marijuana
GabelloBtg
Am fost perchezitionat de catre jandarmerie si s-a gasit asupra mea un \"dispozitiv de maruntit\" numit Grinder si un plic cu cateva firicele de tutun. Nu sunt ... (vezi toată discuția)