Am participat la o altercatie intre 2 persoane.Un prieten si un bodyguard dintr-un club.Am sarit sa ii despart pe cei doi dar prietenii bodyguardului spun ca m-au vazut lovindu-l pe acesta.Bataia a fost iscata de prietenul meu,eu nestiind acest lucru.Victima sustine ca a scos certificat medico-legal(
Cred ca urmeaza sa va faca o plangere penala , nu?Sau mai bine ,nu.Daca face plangere trebuie sa si dovedeasca aspectele legate de eveniment.Sa speram ca nu o sa o faca, altfel va trebui si dvs sa dovediti ca nu l-ati lovit.Mai bine ii faceti dvs primul plangere.....=D>
(am glumit)
@nana79- la aceasta sectiune nu se fac glume! Omul cere un sfat decent!
@Shary- totul depinde de zilele de ingrijire medicale pe care le va primi acel bodyguard! In functie de acest numar de zile de ingrijiri medicale se va face incadrarea juridica a faptei. Dupa aceea urmeaza audierilesi decizia procurorului. In cazul unei prime abateri, fara sa fiti recidivist si fara ca victima sa aiba un numar mare de zile de ingrijiri medicale , de obicei , se da amenda administrativa care nu figureaza in cazier!
Este de evitat sa intrati in astfel de altercatii! Pe viitor feriti-va!
Succes!
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Altercatie in club
shary
Am participat la o altercatie intre 2 persoane.Un prieten si un bodyguard dintr-un club.Am sarit sa ii despart pe cei doi dar prietenii bodyguardului spun ca ... (vezi toată discuția)
Scandal
bodeacrinela
vecinul bataus care alovit-o pe mama e recidivist a mai facut inchisoare pt lovire iar noi avem martori ca a dat in mama .va fi macar sanctionat intr-un fel ... (vezi toată discuția)