avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Lovire
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Lovire

Am participat la o altercatie intre 2 persoane.Un prieten si un bodyguard dintr-un club.Am sarit sa ii despart pe cei doi dar prietenii bodyguardului spun ca m-au vazut lovindu-l pe acesta.Bataia a fost iscata de prietenul meu,eu nestiind acest lucru.Victima sustine ca a scos certificat medico-legal(
Cred ca urmeaza sa va faca o plangere penala , nu?Sau mai bine ,nu.Daca face plangere trebuie sa si dovedeasca aspectele legate de eveniment.Sa speram ca nu o sa o faca, altfel va trebui si dvs sa dovediti ca nu l-ati lovit.Mai bine ii faceti dvs primul plangere.....=D>
(am glumit)
@nana79- la aceasta sectiune nu se fac glume! Omul cere un sfat decent!

@Shary- totul depinde de zilele de ingrijire medicale pe care le va primi acel bodyguard! In functie de acest numar de zile de ingrijiri medicale se va face incadrarea juridica a faptei. Dupa aceea urmeaza audierilesi decizia procurorului. In cazul unei prime abateri, fara sa fiti recidivist si fara ca victima sa aiba un numar mare de zile de ingrijiri medicale , de obicei , se da amenda administrativa care nu figureaza in cazier!
Este de evitat sa intrati in astfel de altercatii! Pe viitor feriti-va!
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Altercatie in club shary shary Am participat la o altercatie intre 2 persoane.Un prieten si un bodyguard dintr-un club.Am sarit sa ii despart pe cei doi dar prietenii bodyguardului spun ca ... (vezi toată discuția)
Altercatie cu un avocat grilpavel grilpavel buna, am si eu nevoie de putin ajutor daca ma poate ajuta cineva problema este urmatoarea: in urma cu 2 saptamani am fost implicat intr-o altercatie cu 2 frati ... (vezi toată discuția)
Scandal bodeacrinela bodeacrinela vecinul bataus care alovit-o pe mama e recidivist a mai facut inchisoare pt lovire iar noi avem martori ca a dat in mama .va fi macar sanctionat intr-un fel ... (vezi toată discuția)